Cégünkről

 

Üdvözöljük a karosszériák és az autók világában!

A Mártusz autó Kft. egy nagy szakmai tapasztalattal rendelkező vállalat. Célunk, hogy ezzel a tapasztalattal megoldást nyújtsunk problémájára és Ön mindig elégedett legyen.

Vállalkozásunk fő profilja a karambolos személygépkocsik és kis haszonjárművek szakszerű javítása márka függetlenül. Valamint egyéb ezzel kapcsolatos szolgáltatások, a káreseménytől az újbóli használatbavételig történő összes tevékenység szervezése.

Nézzünk néhány példát, amiben segíthetünk:

  •  Autómentés,
  •  Karosszériajavítás alkatrész beszerzéssel,
  •  Fényezés,
  •  Teljes körű biztosítás ügyintézés.
  •  Gumiszerelés
  •  Klímatöltés

Speciális berendezéseink lehetővé teszik szinte bármilyen hiba kimérését, felkutatását, javítását és szakmai felkészültségünknek köszönhetően, szinte bármilyen kiegészítőt, eszközt, alkatrészt biztosítunk a karosszéria javításához.

Az ügyfelek minőségi és korrekt kiszolgálása érdekében a munkát nagy szakmai tudással és felkészültséggel, körültekintő odafigyeléssel végezzük és természetesen bármilyen karosszéria javítását elvégezzük magas minőséggel, garanciával, felülvizsgálattal. Pontosan tudjuk, hogy szakmánkban fontos a megbízhatóság ezért a szolgáltatásainkra garanciát vállalunk.

Alátámasztásul szakmai tapasztalatunknak megemlítenénk, hogy vállalkozásunkat egyébként már 1976-ban megalapította id. Mártusz Antal, aki elsők között kezdett karosszéria javítással foglalkozni.  A szakma iránti érdeklődés miatt családi  hagyományokat a következő generáció is átvette, és hogy még profibb teljesítményre, tapasztalatra lehessen szert tenni mestervizsgával ragadtak a szakma mellett.

Teljes szolgáltatásaink bemutatását nem lehet néhány sorban ismertetni, ezért kérjük, hogy bármilyen jellegű kérdése, észrevétele van, forduljon bizalommal hozzánk, mivel számunkra minden ügyfél egyedi. Így a lehetőségeket, árakat egyénileg, személyre szabottan beszéljük meg.

Vissza az oldal tetejére!